Carpaccio de bacallà amb pebrots

Carpaccio de bacallà amb pebrots

Recepta de carpaccio de bacallà amb alfàbrega i pebrots.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
180 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   300 g de pebrots escalivats
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   Ratlladura de 1 llima
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Comins
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els carpaccios de bacallà en els 4 plats on els has de presentar.

 

Treu la pell dels pebrots i trosseja'ls a tires de 2-3 cm de llarg; posteriorment, assaona'ls amb sal, pebre negre, una culleradeta de comí mòlt i 2 cullerades d'oli d'oliva. Fes un oli d'alfàbrega, afegint alfàbrega trossejada  en oli d'oliva.

 

Col-loca els pebrots per sobre del bacallà, amaneix-ho tot amb l'oli d'alfàbrega i empolvora-ho per sobre amb ratlladura de llima.

 

Cuina Carpaccio de bacallà amb pebrots amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits