Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rodó de gall dindi amb fruita seca i salsitxes
Descongela el gall dindi submergint-lo en aigua freda sense retirar-ne l’envàs del buit.
Un cop descongelat, retira’n l’envàs i reserva’n el suc. Talla’l en rodanxes d’1 cm aproximadament, posa-les junt amb el suc en una placa de forn i ruixa-ho tot amb l’oli.
Afegeix-hi el xerès per sobre, les salsitxes i les fruites seques, salpebra-ho i cuina-ho al forn, preescalfat a 180°C, durant 10 minuts. Retira-ho del forn i serveix-ho en una plata.
Consell: si el suc després de la cocció quedés una mica líquid, escalfa’l en un cassó i afegeix-hi 1/2 culleradeta de farina de blat de moro refinada, diluïda en una cullerada d’aigua.
Que fàcil que és menjar bé