Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Confit d’ànec amb ceps i salsa agredolça
Deixa descongelar el confit d’ànec a la nevera, d’un dia per l’altre.
En una cassola ampla, afegeix-hi el greix del confit i la ceba, directament congelada, deixa-ho sofregir i, quan estigui ben cuit, afegeix-hi la mel i una mica d’aigua; deixa-ho coure una bona estona. Afegeix-hi la fruita seca, mulla-ho amb una mica de porto o moscatell i, finalment, posa també el confit a la cassola a foc suau.
Per altra banda , salta els ceps i salpebra’ls ; el suc que quedi el pots abocar a la salsa del confit.
Ara, ja pots muntar el plat amb tots els ingredients.
Que fàcil que és menjar bé