Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Confit d'ànec amb salsa de fruits del bosc i pastanagues glacejades
Treu el confit d’ànec del congelador una hora abans de fer-lo servir, així ja estarà mig descongelat.
Prepara la salsa de fruits del bosc escalfant una paella al foc amb una mica d’oli i afegint-hi la ceba trossejada directament congelada.
Quan hagi agafat color, afegeix-hi 150ml de vi negre i deixa-ho reduir fins que hagi perdut la meitat del seu volum. Afegeix-hi el brou i els fruits del bosc directament congelats, deixa-ho coure 10 minuts, tritura-ho, passa-ho per un colador xinès i afegeix-hi les 4 cullerades de mel, deixant la dolçor al teu gust.
Prepara les pastanagues glacejades escalfant una paella amb una mica d’oli i afegint-hi les pastanagues baby directament congelades. Quan siguin toves, afegeix-hi el sucre i 150 ml de vi blanc, i deixa-ho coure fins que el líquid formi un xarop.
Posa, en una safata amb paper de forn, les rodanxes de patates directament congelades amb una mica del greix de l’ànec i sal, col·loca a sobre els confits i forneja-ho a 200ºC durant 15-20 minuts. El confit també es pot fer en una cassola, escalfant-lo amb el seu greix i finalitzant daurant-lo en una paella.
Posa el confit en un plat i acompanya’l amb les pastanagues glacejades, les patates i la salsa calenta al costat.
Que fàcil que és menjar bé