Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Magret d’ànec amb col llombarda saltejada amb poma
Descongela el magret d'ànec a la nevera o submergint-lo amb l'envàs al buit en aigua freda.
Cou la col llombarda directament congelada en aigua bullint amb un raig de vinagre i sal durant 10 minuts i escorre-la. Remulla les panses en aigua calenta durant 15 minuts
Escalfa una paella amb una mica d'oli, afegeix-hi la dosi d'all i el bacó i, quan hagi agafat una mica de color, afegeix-hi la poma tallada a daus, la col llombarda i les panses. Salta-ho tot junt durant 4 minuts, i acaba salpimentant-ho, afegint-hi les nous trossejades i una mica de pebre vermell.
Si vols donar-li un color vermell més intens, afegeix-hi una mica de suc de llimona o un raig de vinagre per saltar-la.
Posa a escalfar el vi fins que redueixi el seu volum a un quart i afegeix-hi la mel. Fes uns talls al magret per la part del greix en forma de cuadrillé, posa'l pel costat del greix en una paella sense oli fins que dauri i posteriorment deixa'l daurar pel costat de la carn.
Trinxa el magret condimentat amb una mica de sal Maldon i acompanyat amb la col llombarda i la reducció de vi.
Nota: es pot temperar el magret una vegada cuinat i trinxat al forn a baixa temperatura. És recomanable prendre el magret poc fet; si algú el vol més fet marca a la planxa els medallons trinxats.
Que fàcil que és menjar bé