Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Magret a la planxa amb salsa de taronja i gingebre
Descongela els magrets en una plata amb reixeta a la nevera.
Per preparar la salsa: renta les taronges i retira la pell evitant la part blanca. Talla-les per la meitat, esprem el suc i escalfa'l en un cassó uns instants. Pela el gingebre i pica'l.
Desfés la mantega en un cassó i afegeix-hi la ceba directament congelada. Sofregeix 3 minuts, empolsa amb la farina i incorpora la pell de taronja i el gingebre. Afegeix-hi el suc de taronja calent, el suc de llimona, el sucre i cuina durant 15 minuts fins a obtenir la consistència d’una salsa densa.
Fes uns talls sobre la pell dels magrets formant una reixeta i salpebra'ls. Escalfa una paella i enrosseix els magrets per la part de la pell uns 5-6 minuts, primer a foc lent i després una mica més suau. Tomba el magret i enrosseix per l'altre costat uns 3 minuts més.
Fileteja els magrets per la part ampla en porcions de mig centímetre, i serveix mig magret a cada plat cobert amb la salsa preparada. Acompanya’l si ho desitges amb una guarnició de puré de patates i moniato.
Que fàcil que és menjar bé