Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Magret d’ànec amb chutney de mango
Deixa descongelar els magrets d’ànec en una safata amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Si vols anar més ràpid, també els pots submergir en aigua freda en el seu mateix envàs al buit.
Salpebra els magrets, fes-hi uns talls longitudinals per la part del greix i posa’ls a coure en una paella sense oli a foc suau per la part del greix. Quan siguin daurats, tomba’ls i cou-los per l’altra banda amb el mateix greix que han deixat.
Reserva’ls, talla’ls en llesquetes primes, d’uns 4 mm, i disposa’ls sobre el plat en forma de ventall.
Afegeix la mel a la paella, i sense parar de remenar, posa-hi un parell de cullerades de vinagre, deixa-ho coure uns minuts i afegeix-hi la magrana.
Per fer el chutney, posa el mango, l’all i la ceba directament congelada en un cassó. Afegeix-hi la resta del vinagre i una mica de sucre. Deixa-ho coure tapat i a foc baix durant 30 minuts.
Serveix el magret amb la salsa de magrana i acompanya’l amb el chutney.
Que fàcil que és menjar bé