Magret d’ànec amb chutney de mango

Magret d’ànec amb chutney de mango

Recepta de magret d’ànec amb salsa de mango i magrana.

Dificultat Mitja
40 min
Segon plat
490 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   100 g de sucre
  • •   60 ml de vinagre
  • •   1 cullerada de mel
  • •   1 magrana
  • •   Pebre negre
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els magrets d’ànec en una safata amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Si vols anar més ràpid, també els pots submergir en aigua freda en el seu mateix envàs al buit.

 

Salpebra els magrets, fes-hi uns talls longitudinals per la part del greix i posa’ls a coure en una paella sense oli a foc suau per la part del greix. Quan siguin daurats, tomba’ls i cou-los per l’altra banda amb el mateix greix que han deixat.

 

Reserva’ls, talla’ls en llesquetes primes, d’uns 4 mm, i disposa’ls sobre el plat en forma de ventall.

 

Afegeix la mel a la paella, i sense parar de remenar, posa-hi un parell de cullerades de vinagre, deixa-ho coure uns minuts i afegeix-hi la magrana.

 

Per fer el chutney, posa el mango, l’all i la ceba directament congelada en un cassó. Afegeix-hi la resta del vinagre i una mica de sucre. Deixa-ho coure tapat i a foc baix durant 30 minuts.

 

Serveix el magret amb la salsa de magrana i acompanya’l amb el chutney.

 

Cuina Magret d’ànec amb chutney de mango amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits