Entrepà d’hamburguesa

Entrepà d’hamburguesa

Recepta d'hamburguesa amb pa rodó. Boníssima i fàcil!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
380 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 panets rodons per a hamburguesa
  • •   4 ous
  • •   Una mica d’enciam
  • •   4 talls de formatge per fondre
  • •   Mostassa de Dijon
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les hamburgueses a la nevera traient-les de l'envàs.

 

Escalfa una mica d'oli en una paella o a la planxa i, quan estigui ben calent, cuina les hamburgueses un parell de minuts per cada banda. Al donar la volta, no t'oblidis de salpebrar-les i posar-hi els talls de formatge perquè es vagin fonent.

 

Talla els panets per la meitat i unta la part interior amb la polpa de l'alvocat triturada. Neteja i talla a trossets petits l'enciam i fes els ous ferrats.

 

Col-loca les hamburgueses sobre la part inferior dels panets untats amb l'alvocat i posa els ous ferrats i l'enciam a sobre. Amaneix-ho tot amb una vinagreta feta amb la mostassa barrejada amb la salsa de soja, sal, pebre i, finalment, l'oli d'oliva.

 

Cuina Entrepà d’hamburguesa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits