Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Crema despàrrecs verds amb salmó fumat i maduixots
Treu el salmó fumat del congelador una hora abans de servir la crema. Un cop descongelat, talla’l en tires fines.
Quan comencis a cuinar, treu els espàrrecs i talla’ls en tres o quatre trossos. Posa a bullir l’aigua o, si vols, substitueix-la per brou vegetal o de pollastre.
Dins d’una cassola una mica fonda escalfa tres cullerades d’oli d’oliva i sofregeix-hi la ceba directament congelada. Afegeix-hi una mica de sal i, quan estigui una mica feta i tova, els espàrrecs. Deixa-ho coure uns 5 minuts, afegeix-hi l’aigua bullent i deixa-ho coure uns 10 minuts més.
Rectifica-ho de sal i de pebre, passa-ho pel triturador elèctric i pel colador xinès i torna-ho a triturar amb tres cullerades més d’oli.
Renta i talla els maduixots en daus petits, salpebra’ls, afegeix-hi una mica de vinagre de Mòdena i 2 cullerades d’oli d’oliva, barreja-ho amb el salmó i serveix-ho amb la crema, que pot servir-se tant freda com calenta.
Que fàcil que és menjar bé