Espàrrecs de marge amb salmó i amaniment de pinyons

Espàrrecs de marge amb salmó i amaniment de pinyons

Espàrrecs de marge amb salmó i amaniment de pinyons

Vídeo Recepta d’espàrregs i salmó. Lleugera i boníssima!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
240 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Anet trossejat
  • •   20 g de pinyons
  • •   1/2 llimona
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el salmó fumat en la nevera, dins del propi envàs o, si vols anar més ràpid, submergeix en aigua el producte tancat en el seu envàs.

 

Barreja el suc de 1/2 llimona amb quatre vegades més d'oli d'oliva, els pinyons i l'anet.

 

Escalfa una paella amb una mica d'oli, afegeix-hi els espàrrecs, directament congelats, i cuina'ls a la planxa fins que estiguin tendres. Posteriorment, afegeix-hi una mica de sal.

 

Posa els espàrrecs en cada plat amb les puntes mirant cap el mateix costat, col.loca els talls de salmó per  sobre i ruixa-ho amb l'amaniment de pinyons.

 

Pots servir-ho fred o calent.

 

Cuina Espàrrecs de marge amb salmó i amaniment de pinyons amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits