Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Espàrrecs de marge amb salmó i amaniment de pinyons
Descongela el salmó fumat en la nevera, dins del propi envàs o, si vols anar més ràpid, submergeix en aigua el producte tancat en el seu envàs.
Barreja el suc de 1/2 llimona amb quatre vegades més d'oli d'oliva, els pinyons i l'anet.
Escalfa una paella amb una mica d'oli, afegeix-hi els espàrrecs, directament congelats, i cuina'ls a la planxa fins que estiguin tendres. Posteriorment, afegeix-hi una mica de sal.
Posa els espàrrecs en cada plat amb les puntes mirant cap el mateix costat, col.loca els talls de salmó per sobre i ruixa-ho amb l'amaniment de pinyons.
Pots servir-ho fred o calent.
Que fàcil que és menjar bé