Amanida d’espàrrecs i xampinyons amb alfàbrega

Amanida d’espàrrecs i xampinyons amb alfàbrega

Recepta d’amanida d’espàrregs i xampinyons. Fàcil i baix en calories!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
190 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   200 g de xampinyons frescos
  • •   Olives negres
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Bull els espàrrecs, directament congelats, uns 6 minuts en aigua salada.

 

 

Refreda'ls ràpidament en un recipient amb aigua i gel perquè conservin un verd més intens. Escorre'ls i reserva'ls a la nevera.

 

 

Tritura l'alfàbrega trossejada amb un raig d'oli d'oliva, sal i reserva-ho. Renta els xampinyons, talla'ls a làmines i reserva'ls.

 

 

En un bol gran posa els espàrrecs, els xampinyons i les olives negres, i amaneix-ho amb l'oli d'alfàbrega.

 

 

Cuina Amanida d’espàrrecs i xampinyons amb alfàbrega amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits