Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Crema d’espàrrecs de marge amb puré de tomàquet
Bull els espàrrecs, directament congelats, en aigua salada durant uns 6 minuts. Refreda'ls amb aigua i gel. Escorre'ls i reserva'ls. És molt important guardar l'aigua. Reserva 8 puntes d'espàrrecs a la nevera.
Renta els tomàquets i fes-los un petit tall a la base. Agafa l'aigua on has bullit els espàrrecs i escalfa-la de nou. Quan bulli, escalda-hi els tomàquets durant 2 minuts, treu-los i refreda'ls de la mateixa manera que els espàrrecs. Un cop freds, pela'ls (pel petit tall), treu-los les llavors i tritura'ls amb una mica de sal i sucre. Reserva-ho a la nevera. Reserva també l'aigua.
Per fer la crema d'espàrrecs, tritura'ls amb la crema de llet afegint-hi a poc a poc l'aigua on els ha bullit i on també has escaldat els tomàquets. La quantitat d'aigua que hi posis marcarà la densitat de la crema. Rectifica de sal i pebre i guarda-la a la nevera.
En el moment de servir-la, posa la crema d'espàrrecs acompanyada d'una cullerada de puré de tomàquet i decorada amb les puntes dels espàrrecs.
Que fàcil que és menjar bé