Crema d’espàrrecs de marge amb puré de tomàquet

Crema d’espàrrecs de marge amb puré de tomàquet

Recepta lleugera de crema de verdures casolana. Ideal per a cuidar-se!

Dificultat Mitja
35 min
Primer plat
180 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   5 tomàquets madurs
  • •   125 ml de crema de llet
  • •   Sal iodada
  • •   Pebre blanc mòlt
  • •   Sucre
  • •   Aigua
Preparació Mostrar Mostrar

Bull els espàrrecs, directament congelats, en aigua salada durant uns 6 minuts. Refreda'ls amb aigua i gel. Escorre'ls i reserva'ls. És molt important guardar l'aigua. Reserva 8 puntes d'espàrrecs a la nevera.

 

Renta els tomàquets i fes-los un petit tall a la base. Agafa l'aigua on has bullit els espàrrecs i escalfa-la de nou. Quan bulli, escalda-hi els tomàquets durant 2 minuts, treu-los i refreda'ls de la mateixa manera que els espàrrecs. Un cop freds, pela'ls (pel petit tall), treu-los les llavors i tritura'ls amb una mica de sal i sucre. Reserva-ho a la nevera. Reserva també l'aigua.

 

Per fer la crema d'espàrrecs, tritura'ls amb la crema de llet afegint-hi a poc a poc l'aigua on els ha bullit i on també has escaldat els tomàquets. La quantitat d'aigua que hi posis marcarà la densitat de la crema. Rectifica de sal i pebre i guarda-la a la nevera.

 

En el moment de servir-la, posa la crema d'espàrrecs acompanyada d'una cullerada de puré de tomàquet i decorada amb les puntes dels espàrrecs.

 

Cuina Crema d’espàrrecs de marge amb puré de tomàquet amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits