Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Estofat de faves i carbassa amb pernil
Talla el pernil a dauets, salta'l amb una mica d'oli en una cassola i reserva'l abans no sigui massa torrat.
A la mateixa cassola, afegeix la ceba i l'all, directament congelats, i deixa-ho sofregir a foc mitjà. Quan la ceba s'hagi descongelat, afegeix-hi el pebrot i deixa-ho sofregir una estona més fins que la ceba comenci a daurar-se.
En aquest moment, apuja el foc, afegeix-hi el vi blanc, deixa'l evaporar i, tot seguit, afegeix-hi les faves també congelades.
Pela la carbassa, talla-la a dauets i afegeix-la a la cassola. Deixa-ho coure tapat i a foc mitjà durant 20 minuts (si cal, pots afegir-hi una mica d'aigua). Al final de la cocció, salpebra-ho i afegeix-hi el pernil.
Que fàcil que és menjar bé