Gratinat de cols de Brussel.les amb salsa mornay

Gratinat de cols de Brussel.les amb salsa mornay

Recepta de cols de Brussel·les gratinades. Cuina fàcil i ràpida!

Dificultat Baixa
45 min
Primer plat
490 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 litre de llet
  • •   150 g de formatge emmental ratllat
  • •   40 g de farina
  • •   40 g de mantega
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
  • •   Pebre blanc mòlt
Preparació Mostrar Mostrar

Bull les cols, directament congelades, uns 10 minuts en aigua salada i escorre-les.

 

Sofregeix la ceba, directament congelada, en una paella amb una mica d'oli. Afegeix-hi les cols, salta-les durant 10 minuts i reserva-les.

 

En una olla posa a escalfar la llet amb una mica de sal i un punt de pebre. Mentrestant, fon la mantega en un cassó, afegeix-hi la farina sense deixar de remenar, cou-ho uns 2 minuts i afegeix-hi la llet calenta.

 

Remena-ho constantment durant 8 minuts a foc baix i afegeix-hi la meitat del formatge. Deixa que es fongui, fes una última remenada i apaga el foc.

 

Posa les cols i la meitat de la salsa mornay en una safata de forn, barreja-ho bé i, a sobre, afegeix-hi l'altra meitat de la salsa de manera que quedin ben cobertes.

 

Per acabar, afegeix-hi la resta de formatge ratllat. Un cop estigui fred, guarda-ho a la nevera i gratina-ho just abans de menjar-ho.

 

Cuina Gratinat de cols de Brussel.les amb salsa mornay amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits