Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gratinat de cols de Brussel.les amb salsa mornay
Bull les cols, directament congelades, uns 10 minuts en aigua salada i escorre-les.
Sofregeix la ceba, directament congelada, en una paella amb una mica d'oli. Afegeix-hi les cols, salta-les durant 10 minuts i reserva-les.
En una olla posa a escalfar la llet amb una mica de sal i un punt de pebre. Mentrestant, fon la mantega en un cassó, afegeix-hi la farina sense deixar de remenar, cou-ho uns 2 minuts i afegeix-hi la llet calenta.
Remena-ho constantment durant 8 minuts a foc baix i afegeix-hi la meitat del formatge. Deixa que es fongui, fes una última remenada i apaga el foc.
Posa les cols i la meitat de la salsa mornay en una safata de forn, barreja-ho bé i, a sobre, afegeix-hi l'altra meitat de la salsa de manera que quedin ben cobertes.
Per acabar, afegeix-hi la resta de formatge ratllat. Un cop estigui fred, guarda-ho a la nevera i gratina-ho just abans de menjar-ho.
Que fàcil que és menjar bé