Espinacs amb pernil i pinyons

Espinacs amb pernil i pinyons

Recepta d'espinacs amb pernil. Un plat per cuidar-se i gaudir!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
360 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de pernil salat tallat ben fi
  • •   40 g de pinyons
  • •   3 llesquetes de pa
  • •   6 grans d’all
  • •   2 cullerades grosses de vinagre
  • •   Sal iodada, pebre i oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Bull els espinacs o cou-los al vapor directament congelats durant uns minuts Deixa'ls escorre i reserva'ls.

 

Salta el pernil tallat a tires grosses durant uns segons en una paella, si el pernil és una mica gras no cal que hi posis oli, si no, afegeix-ne unes gotes. Reserva el pernil, salta el pinyons a la mateixa paella i reserva'ls

 

. Afegeix més oli a la paella i fregeix a foc lent els alls sencers i pelats. Un cop daurats, retira'ls i fregeix les llesques de pa.

 

Posa els alls i el pa en un morter, pica-ho tot i afegeix-hi el vinagre i un raig d'aigua.

 

Posa els espinacs a la paella, salpebra'ls, afegeix-hi la picada; deixa-ho escalfar i consumir el liquid durant uns minuts. Emplata-ho i decora-ho amb el pernil i els pinyons.

 

Cuina Espinacs amb pernil i pinyons amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits