Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Espinacs amb pernil i pinyons
Bull els espinacs o cou-los al vapor directament congelats durant uns minuts Deixa'ls escorre i reserva'ls.
Salta el pernil tallat a tires grosses durant uns segons en una paella, si el pernil és una mica gras no cal que hi posis oli, si no, afegeix-ne unes gotes. Reserva el pernil, salta el pinyons a la mateixa paella i reserva'ls
. Afegeix més oli a la paella i fregeix a foc lent els alls sencers i pelats. Un cop daurats, retira'ls i fregeix les llesques de pa.
Posa els alls i el pa en un morter, pica-ho tot i afegeix-hi el vinagre i un raig d'aigua.
Posa els espinacs a la paella, salpebra'ls, afegeix-hi la picada; deixa-ho escalfar i consumir el liquid durant uns minuts. Emplata-ho i decora-ho amb el pernil i els pinyons.
Que fàcil que és menjar bé