Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Flam de verdura amb salsa de blat dolç
Bull uns 12 minuts la minestra de verdures, directament congelada, en aigua salada i escorre-la.
Posa la ceba trossejada directament congelada en una paella amb una mica d'oli i deixa-la coure uns 5 minuts. Afegeix-hi la minestra, salta-la uns 5 minuts més i reserva-ho.
En un recipient, posa els ous, la llet, un punt de sal i un polsim de pebre. Bat-ho tot junt més o menys 1 minut. Afegeix-hi la minestra de verdures saltada i, tot seguit, posa-ho dins la flamera antiadherent.
Deixa-ho coure al forn al bany maria durant 40 minuts a una temperatura de 180ºC. Comprovaràs que està cuit quan, punxant amb un ganivet, la fulla d'aquest surti completament neta; si no és així, vol dir que encara li falta cocció.
Salta en una paella, amb una mica d'oli ben calent, el blat dolç directament congelat durant 10 minuts. Afegeix-hi el brou de pollastre i deixa-ho coure uns 5 minuts més. Tritura-ho, cola-ho utilitzant un colador xinès i rectifica-ho de sal.
Treu el flam del forn, deixa que perdi una mica de temperatura i desemmotlla'l. Serveix-lo tallat a racions o sencer i acompanyat amb la salsa de blat dolç.
Que fàcil que és menjar bé