Saltat thai amb calamars

Saltat thai amb calamars

Saltat de verdures amb calamars a l’estil thai.

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
195 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   2 cabdells d’enciam
  • •   4 cullerades d’oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els calamars en una safata amb reixeta a la nevera perquè els sucs de descongelació quedin a part.

 

Escalfa un wok o una paella gran, afegeix-hi la meitat de l'oli i salta-hi els calamars prèviament salpebrats. Retira'ls i reserva'ls.

 

Afegeix-hi l'oli restant, i el saltat i l'all directament congelats, i cuina-ho remenant-ho sovint durant 10 minuts. Incorpora-hi una altra vegada els calamars, ruixa-ho amb la salsa de soja, salpebra-ho al gust i serveix-ho al plat sobre les fulles dels cabdells netes.

 

Cuina Saltat thai amb calamars amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits