Croquetes d’espinacs amb saltat de verdures

Croquetes d’espinacs amb saltat de verdures

Deliciosa recepta per a nens de verdures amb espinacs

Dificultat Mitja
45 min
Primer plat
600 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   500 ml de llet
  • •   40 g de mantega
  • •   40 g de farina
  • •   200 g de cereals
  • •   Ou
  • •   Oli d’oliva i sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Salta els espinacs, directament congelats, en una paella i reserva’ls. Talla’ls una mica per poder fer la massa de les croquetes.

 

Posa la llet a bullir amb un punt de sal.

 

Desfés la mantega en un cassó i afegeix-hi la farina i la llet bullent sense deixar de remenar durant 10 minuts. Seguidament, afegeix els espinacs. Escampa-ho en una safata i deixa-ho refredar.

 

Un cop estigui fred, i amb l'ajuda d'una cullera, dóna forma rodona a la massa. Passa-la per ou batut i arrebossa-la amb els cereals.

 

Fregeix les croquetes en abundant oli ben calent i reserva-les damunt d'un paper absorbent.

 

En una altra paella amb oli ben calent, daura el saltat campestre, directament congelat, durant uns quants minuts.

 

Serveix les croquetes acompanyades amb el saltat.

 

Cuina Croquetes d’espinacs amb saltat de verdures amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits