Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de mongetes tendres amb sabors d’angules i gambes
Descongela les gambes en un recipient amb reixeta a la nevera i els sabors d’angules seguint les indicacions de l’envàs.
Cou les mongetes tendres directament congelades al vapor o en aigua bullent amb una mica de sal durant 15-20 minuts; posteriorment, refreda-les sota l’aixeta amb aigua freda o en un recipient amb aigua i gel.
Posa una paella a escalfar amb l’oli i el bitxo i, quan estigui calent, afegeix-hi les gambes i les dosis d’all. Deixa les gambes 2 minuts i afegeix-hi els sabors d’angules a la paella. Remena-ho, dóna-hi punt de sal i, quan les gambes estiguin cuinades, escorre l’oli i reserva-ho.
En una paella escalfa una mica d’oli i afegeix-hi el tomàquet trossejat, la dosi de julivert i retira-ho del foc. En un bol afegeix-hi el tomàquet, la ceba tendra, una mica de sal, pebre, vinagre i l’oli reservat en proporció amb el vinagre de 4 a 1.
Munta cada plat amb les mongetes en el fons i a sobre les angules i les gambes, tot ben amanit.
Que fàcil que és menjar bé