Amanida de mongetes, varetes de surimi i pollastre

Amanida de mongetes, varetes de surimi i pollastre

Recepta de mongetes verdes amb surimi i pollastre. Una recepta lleugera i fàcil!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
230 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 pits de pollastre
  • •   40 g de blat de moro torrat
  • •   Oli d’oliva
  • •   Suc de taronja
  • •   Sal
  • •   Pebre negre mòlt
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les varetes de surimi unes hores abans a la nevera. Bull la mongeta durant 4 minuts. Escorre-la i submergeix-la en aigua freda, així conservarà un verd intens i una textura cruixent.

 

Cou a la planxa els pits de pollastre i salpebra'ls quan els donis la volta.

 

Prepara la vinagreta: tritura el blat de moro a la batedora o al morter, afegeix-hi un rajolí d'oli, una mica de suc de taronja i un polset de sal i pebre. Talla el pollastre en filets.

 

Finalment, serveix l'amanida: posa al plat tots els ingredients i amaneix-la amb aquesta vinagreta tan original.

 

Cuina Amanida de mongetes, varetes de surimi i pollastre amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits