Amanida tèbia de mongetes

Amanida tèbia de mongetes

Recepta d’amanida de mongetes verdes. Econòmica i sana!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
260 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g de remolatxa
  • •   Anet trossejat
  • •   1 poma
  • •   1 llauna petita de tonyina en conserva
  • •   50 g d’avellanes
  • •   1 culleradeta de mostassa
  • •   Vinagre, oli d’oliva, sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Bull o cou al vapor les mongetes directament congelades durant uns 12 minuts.

 

Mentrestant, pela i talla la poma, obre la llauna de tonyina i trosseja-la, i pica les avellanes amb l’ajuda del morter o d’un triturador elèctric.

 

Per fer la vinagreta posa en un bol l’anet trossejat i afegeix-hi la mostassa, un rajolí de vinagre, sal i pebre. Remou-ho i seguidament vés afegint-hi l’oli fins a obtenir una salsa espessa.

 

Disposa les mongetes encara calentes al plat, afegeix-hi la remolatxa i la resta d’ingredients i, finalment, amaneix-ho amb la vinagreta.

 

Cuina Amanida tèbia de mongetes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits