Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de mongetes amb vinagreta tàrtara
Bull la mongeta, directament congelada, uns 12 minuts en aigua salada. Refreda-la en un recipient amb aigua i gel o sota l'aixeta amb aigua freda. Escorre-la i reserva-la a la nevera.
Posa els ous en un cassó, cobreix-los d'aigua amb un punt de sal i unes gotes de vinagre. Bull-los 8 minuts, treu-los del foc, deixa'ls refredar i pela'ls. Obre'n dos per la meitat, separa la clara del rovell, pica cada cosa per separat i reserva-ho.
Talla a rodanxes molt fines els cogombres en vinagre i reserva'ls. Talla a quarts les olives negres sense pinyol.
En un got gran posa-hi l'oli d'oliva, el vinagre, la mostassa, el julivert i l'all directament congelats, un punt de sal i un polsim de pebre. Tritura-ho tot. Un cop triturat afegeix la ceba trossejada directament congelada, la clara picada, el rovell picat i les rodanxes de cogombre.
En un bol, posa-hi la mongeta cuita i amaneix-ho amb la vinagreta i les olives. Pots decorar l'amanida amb la resta d'ous cuits tallant-los per exemple, a quarts o a rodanxes.
Que fàcil que és menjar bé