Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida tèbia de mongeta i sèpia
Deixa descongelar la sèpia sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Posa uns 80 ml d'oli d'oliva amb el canonet de canyella a foc molt baix, sense que es fregeixi en cap moment durant 20 minuts. Deixa-ho refredar sense retirar la canyella.
Per altra banda, bull la mongeta directament congelada en aigua salada, escorre-la i refreda-la amb aigua. Mentrestant, talla la sèpia a dauets de 2 cm, salta'ls en una mica d'oli de canyella ben calent (fes-ho en diverses vegades i quedaran més torradets), salpebra'ls i reserva'ls.
Encara a la mateixa paella, salta el bacó sense cotna tallat a tiretes fines. Disposa les mongetes en un plat i a sobre posa-hi els daus de sèpia, les tiretes de bacó encara tèbies i les orellanes picades. Amaneix-ho tot amb una mica de sal i pebre i un raig d'oli de canyella.
Que fàcil que és menjar bé