Amanida tèbia de mongeta i sèpia

Amanida tèbia de mongeta i sèpia

Recepta d’amanida tèbia de sípia. Boníssima!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
360 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de bacó
  • •   80 g d’orellanes
  • •   1 canonet de canyella
  • •   Sal, pebre i oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la sèpia sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Posa uns 80 ml d'oli d'oliva amb el canonet de canyella a foc molt baix, sense que es fregeixi en cap moment durant 20 minuts. Deixa-ho refredar sense retirar la canyella.

 

Per altra banda, bull la mongeta directament congelada en aigua salada, escorre-la i refreda-la amb aigua. Mentrestant, talla la sèpia a dauets de 2 cm, salta'ls en una mica d'oli de canyella ben calent (fes-ho en diverses vegades i quedaran més torradets), salpebra'ls i reserva'ls.

 

Encara a la mateixa paella, salta el bacó sense cotna tallat a tiretes fines. Disposa les mongetes en un plat i a sobre posa-hi els daus de sèpia, les tiretes de bacó encara tèbies i les orellanes picades. Amaneix-ho tot amb una mica de sal i pebre i un raig d'oli de canyella.

 

Cuina Amanida tèbia de mongeta i sèpia amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits