Cuscús amb alls tendres

Cuscús amb alls tendres

Recepta de cuscús fàcil, amb alls tendres i pebrot. ¡Deliciosa!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
475 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   100 g de pebrot vermell trossejat
  • •   280 g de cuscús
  • •   40 g de mantega
  • •   40 g de dàtils sense os
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Salta els alls tendres directament congelats amb una mica d'oli, a foc ben fort, i reserva'ls. En el mateix oli salta el blat de moro directament congelat i el pebrot i reserva'ls.

 

Afegeix a la paella el cuscús i deixa'l daurar a foc baix fins que agafi una mica de color. Torna-hi a posar els allets, el pebrot i el blat de moro, aboca-hi el doble de volum d'aigua que de cuscús, prèviament escalfada, i salpebra-ho.

 

Apaga el foc, tapa la paella i deixa reposar els cuscús entre 5 i 8 minuts (depenent de la marca del cuscús; consulta-ho a l'envàs).

 

Destapa la paella, afegeix-hi la mantega tallada a trossets i remena-ho perquè la mantega es desfaci i els granets de cuscús quedin solts.

 

Finalment, afegeix-hi els dàtils trossejats i amaneix-ho amb la salsa de soja.

 

Cuina Cuscús amb alls tendres amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits