Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cuscús amb alls tendres
Salta els alls tendres directament congelats amb una mica d'oli, a foc ben fort, i reserva'ls. En el mateix oli salta el blat de moro directament congelat i el pebrot i reserva'ls.
Afegeix a la paella el cuscús i deixa'l daurar a foc baix fins que agafi una mica de color. Torna-hi a posar els allets, el pebrot i el blat de moro, aboca-hi el doble de volum d'aigua que de cuscús, prèviament escalfada, i salpebra-ho.
Apaga el foc, tapa la paella i deixa reposar els cuscús entre 5 i 8 minuts (depenent de la marca del cuscús; consulta-ho a l'envàs).
Destapa la paella, afegeix-hi la mantega tallada a trossets i remena-ho perquè la mantega es desfaci i els granets de cuscús quedin solts.
Finalment, afegeix-hi els dàtils trossejats i amaneix-ho amb la salsa de soja.
Que fàcil que és menjar bé