Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Ous al plat amb bolets
Salta els alls tendres directament congelats en una paella ben grossa amb una mica d’oli ben calent. Si en fas molta quantitat, fes-ho en diverses tandes. Quan els alls agafin una mica de color, afegeix-hi els bolets directament congelats i, encara a foc ben fort, salta’ls durant 3 o 4 minuts. Salpebra-ho.
Posa en plats d’ou o en cassoletes individuals una cullerada de tomàquet, trenca-hi a sobre un ou i salpebra-ho. Col.loca sobre la clara el saltat de bolets i alls tendres.
Posa els ous al forn, a mitja alçada, prèviament calent a 180ºC. Deixa’ls coure fins que la clara sigui cuita i el rovell encara una mica cru, uns 5 minuts.
Que fàcil que és menjar bé