Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Taboule
Posa a escalfar 400 ml d'aigua amb un polsim de sal. En una cassola posa la sèmola de blat i escalda-la amb l'aigua bullint, remena-ho una bona estona i afegeix-hi un bon raig d'oli d'oliva. És convenient remenar-ho molt per evitar que ens quedi una pasta.
Un cop estigui fred, guarda-ho a la nevera. Bull els pèsols i el blat de moro, directament congelats, i refreda'ls immediatament després perquè conservin el color. Escorre-ho i reserva-ho.
Amb dues de les llimones fes un suc i amb l'altra fes 6 grills que reservaràs. Renta la menta, tria les fulles i talla-les a tires molt petites. Guarda-la barrejada amb el suc de llimona per evitar que quedi negre.
Posa en un bol gran el blat de moro, el tomàquet, els pèsols, la sèmola de blat, el suc de llimona amb la menta i un punt de sal. Barreja-ho tot i decora-ho amb els grills de llimona.
Que fàcil que és menjar bé