Amanida de bròquil i coliflor al pesto amb tomàquet, mozzarella i pesto

Amanida de bròquil i coliflor al pesto amb tomàquet, mozzarella i pesto

Recepta d’amanida vegetal amb bròquil i coliflor. Un plat vegetarià boníssim!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
225 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 tomàquets raf
  • •   2 boles de mozzarella de búfala
  • •   Per a la salsa pesto:
  • •   100 ml d’oli d’oliva
  • •   40 g de nous pelades
  • •   40 g de formatge parmesà rallat
  • •   70 g d’alfàbrega trossejada
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Introdueix l'all directament congelat al vas de la batedora i deixa'l reposar uns minuts perquè s'estovi.

 

Porta a ebullició una olla amb aigua i sal i bull la barreja de bròquil i coliflor directament congelada durant 7-8 minuts. Escorre-ho i refreda-ho amb aigua freda.

 

Neteja els tomàquets i talla'ls en rodanxes fines. Obre les mozzarelles,elimina'n l'aigua de conservació i talla-les en rodanxes fines.

 

Afegeix al vas de la batedora el formatge parmesà, l'alfàbrega, les nous, l'oli i una mica de sal i tritura-ho fins a obtenir una mescla homogènia. Distribueix la barreja de bròquil i coliflor en 4 plats, reparteix la mozzarella i el tomàquet al voltant i salseja-ho amb el pesto preparat.

 

Cuina Amanida de bròquil i coliflor al pesto amb tomàquet, mozzarella i pesto amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits