Carxofes amb pernil

Carxofes amb pernil

Recepta de carxofes amb pernil. Boníssima i fàcil!

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
175 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   30 g de pernil serrà
  • •   20 g de pinyons
  • •   4 cullerades d'oli d'oliva
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Posa al foc un cassó amb molta aigua i una mica de sal. Quan arrenqui el bull afegeix-hi les carxofes trossejades directament congelades i deixa-les coure durant 6 minuts. Passat aquest temps retira-les del foc i escorre-les.

 

Posa una paella al foc amb 4 cullerades d’oli d’oliva, afegeix-hi les dosis d’all juntament amb 20 g de pinyons.

 

Salta-ho a foc no gaire viu fins que estigui lleugerament daurat, afegeix-hi les carxofes i salpebra-ho al teu gust. Cuina-ho tot uns 4 o 5 minuts a foc viu i serveix-ho immediatament, acompanyat del pernil serrà.

 

Aquest plat es pot servir en forma de broquetes. En aquest cas, serveix-lo amb l'oli de pinyons i all per sobre.

 

Cuina Carxofes amb pernil amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits