Carxofes amb pinyons

Carxofes amb pinyons

Carxofes amb pinyons

Vídeo Recepta de carxofes amb pinyons i panses. Fàcil i sana!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
350 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de bacó
  • •   50 g de pinyons
  • •   50 g de panses
  • •   50 ml d’oli d’oliva
  • •   1/2 copa de vi blanc
  • •   Barreja 4 pebres
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Remulla les panses en aigua calenta durant 20 minuts.

 

Cou les carxofes al vapor o en una cassola amb aigua bullent amb sal directament congelades, durant 8 minuts, fins que estiguin tendres. Un cop cuites, escorre-les i refreda-les amb aigua de l'aixeta.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi el bacó; quan hagi agafat color, afegeix-hi una dosi d’all trossejat, directament congelat i, posteriorment, les panses i els pinyons.

 

Afegeix-hi les carxofes, el vi blanc i el julivert trossejat, directament congelat, salta-ho tot un parell de minuts i salpebra-ho.

 

Cuina Carxofes amb pinyons amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits