Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Crema de carxofes amb vieires
Deixar descongelar les vieires sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Si vols anar més ràpid, també pots submergir-les en aigua freda en el mateix envàs i, un cop descongelades, escorre-les.
Deixa descongelar 6 trossets de carxofa.
Ofega la ceba congelada amb la mantega a foc baix i, quan comenci a agafar color, fes una reducció de vi blanc, afegeix-hi la resta de carxofes congelades i salta-les. Afegeix-hi el brou de pollastre i deixa-ho coure 25 minuts.
Tritura-ho i passa-ho pel colador xinès. Rectifica de sal i pebre i afegeix-hi la nata líquida per donar una textura més cremosa.
Per altra banda, talla a làmines ben fines les carxofes que has descongelat, salpebra-les, enfarina-les i fregeix-les amb oli fins que quedin torrades i cruixents. Salta les vieires amb una mica d'oli i salpebra-les.
Presenta el plat posant la crema, el cruixent de carxofa i les vieires per sobre.
Que fàcil que és menjar bé