Crema de carxofes amb vieires

Crema de carxofes amb vieires

Recepta de crema de carxofes amb carn de vieira.

Dificultat Mitja
40 min
Primer plat
390 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 ml de vi blanc
  • •   1,5 litres de brou de pollastre
  • •   40 g de mantega
  • •   125 ml de nata líquida
  • •   Una mica de farina, oli, sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixar descongelar les vieires sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Si vols anar més ràpid, també pots submergir-les en aigua freda en el mateix envàs i, un cop descongelades, escorre-les.

 

Deixa descongelar 6 trossets de carxofa.

 

Ofega la ceba congelada amb la mantega a foc baix i, quan comenci a agafar color, fes una reducció de vi blanc, afegeix-hi la resta de carxofes congelades i salta-les. Afegeix-hi el brou de pollastre i deixa-ho coure 25 minuts.

 

Tritura-ho i passa-ho pel colador xinès. Rectifica de sal i pebre i afegeix-hi la nata líquida per donar una textura més cremosa.

 

Per altra banda, talla a làmines ben fines les carxofes que has descongelat, salpebra-les, enfarina-les i fregeix-les amb oli fins que quedin torrades i cruixents. Salta les vieires amb una mica d'oli i salpebra-les.

 

Presenta el plat posant la crema, el cruixent de carxofa i les vieires per sobre.

 

Cuina Crema de carxofes amb vieires amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits