Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Mandonguilles amb pèsols
Fregeix les mandonguilles, directament congelades, amb una mica d'oli ben calent fins que per fora siguin ben daurades; reserva-les.
En el mateix oli, sofregeix a foc mitjà la ceba i l'all, directament congelats, i posa-hi també la farigola i el llorer. Quan la ceba estigui transparent, afegeix-hi el vi blanc i deixa evaporar l'alcohol. Tot seguit, afegeix-hi el tomàquet, el pebrot i deixa-ho coure 10 minuts més a foc mitjà; salpebra-ho. Treu el llorer i la farigola, afegeix-hi les avellanes i un got d'aigua i passa-ho per la batedora.
Torna a posar la salsa al foc juntament amb les mandonguilles i, quan comenci a fer xup-xup, afegeix-hi els pèsols directament congelats i deixa-ho coure uns 10 minuts.
Rectifica de sal i pebre. Si la salsa queda massa espessa, sempre pots afegir-hi una mica més d'aigua.
Que fàcil que és menjar bé