Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Mousse de fruits del bosc amb salsa
Descongela la nata tal i com indica l'envàs. En un cassó posa a escalfar l'aigua i el sucre, i deixa-ho coure 5 minuts. Afegeix-hi 100 g de fruits del bosc directament congelats i tritura-ho. Passa-ho pel colador xinès, deixa-ho refredar i reserva-ho.
En un bol amb aigua freda posa en remull les fulles de gelatina. En un altre bol, posa 400g de fruits del bosc i deixa'ls descongelar.
En un cassó posa a escalfar la crema de llet. Un cop calenta, afegeix les fulles de gelatina escorregudes i remena-ho bé perquè es dissolguin. Afegeix al bol on tens els fruits del bosc la nata muntada i la crema de llet amb la gelatina, un cop estigui tèbia. Remena-ho bé amb l'ajut d'un batedor sempre de baix cap a dalt, per evitar que la nata es desmunti.
Prepara uns gots i reparteix els 100g de fruits del bosc restants. Seguidament omple'ls amb la mousse i posa-hi una mica de salsa de fruits del bosc. Posa-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
Que fàcil que és menjar bé