Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Carxofes, favetes i cloïsses
Descongela les cloïsses a la nevera. Com que ja estan precuites, millor que no es submergeixin en aigua.
Bull o cou al vapor les carxofes directament congelades durant uns 8 minuts.
Salta les favetes directament congelades en una cassola amb un bon raig d’oli durant uns 3 minuts i, al final de la cocció, afegeix-hi l’all directament congelat i deixa’l daurar una mica.
Seguidament afegeix-hi la farina, remena perquè es reparteixi bé per tota la cassola i aboca-hi el vi blanc sense parar de remenar. Salpebra-ho.
Afegeix-hi les carxofes, les cloïsses i el julivert directament congelat i deixa-ho coure tapat entre 3 i 4 minuts fins que les cloïsses s’obrin.
Durant la cocció no aixequis la tapa i sacseja la cassola de tant en tant.
Que fàcil que és menjar bé