Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de favetes i llagostins
Descongela els llagostins una estona abans d'utilitzar-los submergint-los en aigua freda. Salta'ls en una paella amb una mica d'oli durant 5 minuts, treu-los del foc, pela'ls i guarda'n el cap. Reserva-ho.
A la mateixa paella, salta les faves directament congelades durant 4 minuts, salpebra-les i reserva-les.
Agafa els caps dels llagostins, posa-hi un raig d'oli, l'alfàbrega i tritura'ls. Cola'ls amb un colador de reixa molt fina o un colador xinès i reserva-ho.
Presenta el plat fent un llit amb els espinacs frescos i, al damunt, posa-hi les faves i els llagostins. Amaneix el plat amb l'oli de llagostins.
Que fàcil que és menjar bé