Amanida de favetes i llagostins

Amanida de favetes i llagostins

Amanida de llagostins amb faves, espinacs i alfàbrega.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
370 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   200 g d’espinacs frescs (fulla petita)
  • •   Oli d’oliva
  • •   Pebre blanc mòlt
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llagostins una estona abans d'utilitzar-los submergint-los en aigua freda. Salta'ls en una paella amb una mica d'oli durant 5 minuts, treu-los del foc, pela'ls i guarda'n el cap. Reserva-ho.

 

A la mateixa paella, salta les faves directament congelades durant 4 minuts, salpebra-les i reserva-les.

 

Agafa els caps dels llagostins, posa-hi un raig d'oli, l'alfàbrega i tritura'ls. Cola'ls amb un colador de reixa molt fina o un colador xinès i reserva-ho.

 

Presenta el plat fent un llit amb els espinacs frescos i, al damunt, posa-hi les faves i els llagostins. Amaneix el plat amb l'oli de llagostins.

 

Cuina Amanida de favetes i llagostins amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits