Verdures estofades amb botifarra negra i cansalada

Verdures estofades amb botifarra negra i cansalada

Recepta de verdures estofades. Econòmica i ràpida de preparar!

Dificultat Mitja
20 min
Primer plat
420 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de botifarra negra
  • •   100 g de cansalada viada
  • •   2 cullerades d’oli d’oliva
  • •   Sal iodada i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa l’oli en una cassola gran amb tapa i agrega-hi la ceba directament congelada. Sofregeix-ho 7-8 minuts i afegeix-hi la botifarra i la cansalada viada trossejades. Fregeix-ho uns instants, retira’n la botifarra negra i reserva-la.

 

Afegeix-hi l’all congelat, les faves, la coliflor i les mongetes congelades, salpebra-ho, tapa-ho i deixa-ho coure durant 20 minuts a foc mitjà remenant-ho de tant en tant. Quan les verdures estiguin tendres, torna a afegir-hi la botifarra, mou la cassola perquè es barregi amb les verdures i serveix-ho.

 

Consell: Si vols un gust més intens, afegeix a les verdures un cop cuites una picada d’ametlla torrada, all i julivert, deixa-ho coure 2 minuts més i serveix-ho.

 

Cuina Verdures estofades amb botifarra negra i cansalada amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits