Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Coliflor amb bolets i formatge de cabra
Bull amb aigua i sal o cou al vapor la coliflor directament congelada.
En una paella salta a foc fort i amb una mica d’oli la meitat dels bolets directament congelats, salpebra'ls i reserva'ls.
A la mateixa paella i a foc mitjà afegeix l’altra meitat dels bolets encara congelats i la ceba congelada, salpebra-ho i deixa-ho ofegar fins que la ceba sigui transparent.
Un cop cuit afegeix-hi la nata líquida i la llet i passa-ho per la batedora. Rectifica de sal i pebre.
Disposa en 4 plats la salsa de bolets i, a sobre, posa-hi la coliflor, els primers bolets que has saltat i el formatge tallat a daus. Posa els plats a gratinar just abans de menjar i deixa fondre lleugerament el formatge.
Que fàcil que és menjar bé