Coliflor amb bolets i formatge de cabra

Coliflor amb bolets i formatge de cabra

Recepta de coliflor cuita amb bolets. Cuina fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
380 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   300 g de formatge de cabra tendre i cremós
  • •   100 ml de nata líquida
  • •   100 ml de llet
  • •   Sal iodada, pebre i oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Bull amb aigua i sal o cou al vapor la coliflor directament congelada.

 

En una paella salta a foc fort i amb una mica d’oli la meitat dels bolets directament congelats, salpebra'ls i reserva'ls.

 

A la mateixa paella i a foc mitjà afegeix l’altra meitat dels bolets encara congelats i la ceba congelada, salpebra-ho i deixa-ho ofegar fins que la ceba sigui transparent.

 

Un cop cuit afegeix-hi la nata líquida i la llet i passa-ho per la batedora. Rectifica de sal i pebre.

 

Disposa en 4 plats la salsa de bolets i, a sobre, posa-hi la coliflor, els primers bolets que has saltat i el formatge tallat a daus. Posa els plats a gratinar just abans de menjar i deixa fondre lleugerament el formatge.

 

Cuina Coliflor amb bolets i formatge de cabra amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits