Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de pèsols i salmó
Bull els pèsols directament congelats durant 2-3 minuts i, un cop bullits, refreda’ls amb aigua freda perquè conservin el seu bon aspecte i color.
Descongela el salmó en la nevera. Per anar més ràpid, com és un producte envasat al buit, també el pots descongelar submergint-lo en aigua freda amb el propi envàs.
Neteja i talla les verdures a dauets ben petits i col.loca-les en un bol amb els pèsols. Afegeix-hi el suc de llimona, les herbes provençals, sal, una mica de pebre i un raig d’oli, barreja-ho i deixa-ho reposar uns 10 minuts.
Barreja de nou les verdures i col-loca-les en cada plat amb l’ajut d’un motlle per donar-hi forma cilíndrica. Pressiona una mica la barreja abans de retirar el motlle perquè no es desmunti.
Finalment, posa sobre cada una de les amanides un tall de salmó sense que les cobreixi totalment.
Que fàcil que és menjar bé