Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Crema freda de pèsols amb oli d’alfàbrega
Neteja i talla a trossos grossos la ceba i el porro, i ofega'ls a foc lent amb una mica d'oli.
Un cop cuits, i vigilant que no agafin color, afegeix-hi els pèsols directament congelats i 1 litre d'aigua (si la poses calenta es courà més ràpid). Quan l'aigua comenci a bullir, deixa-ho coure 8 minuts, tritura-ho amb la batedora elèctrica i salpebra-ho. Si et queden trossets de pell, passa-ho per un colador xinès.
Deixa l'alfàbrega en l'oli. Si ho fas amb una mica d'antelació, l'oli sempre quedarà més aromatitzat.
Un cop la crema estigui freda i al plat, aromatitza-la amb unes gotes de l'oli d'alfàbrega.
Que fàcil que és menjar bé