Crema freda de pèsols amb oli d’alfàbrega

Crema freda de pèsols amb oli d’alfàbrega

Recepta de crema de verdures amb alfàbrega. Fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
200 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   1 litre d’aigua
  • •   1 porro
  • •   1 ceba
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Neteja i talla a trossos grossos la ceba i el porro, i ofega'ls a foc lent amb una mica d'oli.

 

Un cop cuits, i vigilant que no agafin color, afegeix-hi els pèsols directament congelats i 1 litre d'aigua (si la poses calenta es courà més ràpid). Quan l'aigua comenci a bullir, deixa-ho coure 8 minuts, tritura-ho amb la batedora elèctrica i salpebra-ho. Si et queden trossets de pell, passa-ho per un colador xinès.

 

Deixa l'alfàbrega en l'oli. Si ho fas amb una mica d'antelació, l'oli sempre quedarà més aromatitzat.

 

Un cop la crema estigui freda i al plat, aromatitza-la amb unes gotes de l'oli d'alfàbrega.

 

Cuina Crema freda de pèsols amb oli d’alfàbrega amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits