Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Vieires amb pèsols i curri
Deixa descongelar les vieires submergint-les en aigua freda i dins del mateix envàs. Un cop descongelades, retira l'envàs i deixa-les escórrer en un colador.
Escalfa una mica d'oli en una cassola i, quan estigui molt calent, salta-hi durant 1 minutet les vieires. Si el recipient és petit, salta-les en dues vegades i et quedaran més dauradetes. Reserva-les i salpebra-les.
A la mateixa cassola afegeix la ceba directament congelada i el pebrot. Un cop descongelada la ceba, abaixa el foc i deixa-ho ofegar durant 5 minuts més. Afegeix el curri, dóna-hi un parell de voltes i afegeix els pèsols directament congelats i 1/4 de litre d'aigua.
Salpebra-ho i deixa-ho coure 10 minuts a foc baix un cop comenci a bullir. Afegeix-hi l'alfàbrega, les vieires, i apaga el foc.
Que fàcil que és menjar bé