Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Col llombarda saltada amb panses i gambes
Descongela les gambes pelades en un recipient amb reixeta a la nevera.
Cou la llombarda directament congelada en aigua bullent amb un rajolí de vinagre i sal durant 10 minuts; posteriorment escorre-la.
Remulla les panses en aigua calenta durant 15 minuts.
Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi les gambes, les dosis d’all directament congelades i el bacó tallat fi. Quan hagi agafat una mica de color, afegeix-hi la llombarda i les panses, salta-ho tot junt durant 4 minuts, salpebra-ho i afegeix-hi un pessic de pebre vermell dolç.
Si vols donar-hi un color vermell més intens, afegeix-hi una mica de suc de llimona o un rajolí de vinagre en saltar-la.
Que fàcil que és menjar bé