Col llombarda saltada amb panses i gambes

Col llombarda saltada amb panses i gambes

Recepta de llombarda amb panses, gambes i bacó.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
375 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 llenques de bacó
  • •   50 g de panses
  • •   Vinagre de vi
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Sal fina
  • •   Pebre vermell dolç
  • •   Pebre negre
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes pelades en un recipient amb reixeta a la nevera.

 

Cou la llombarda directament congelada en aigua bullent amb un rajolí de vinagre i sal durant 10 minuts; posteriorment escorre-la.

 

Remulla les panses en aigua calenta durant 15 minuts.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi les gambes, les dosis d’all directament congelades i el bacó tallat fi. Quan hagi agafat una mica de color, afegeix-hi la llombarda i les panses, salta-ho tot junt durant 4 minuts, salpebra-ho i afegeix-hi un pessic de pebre vermell dolç.

 

Si vols donar-hi un color vermell més intens, afegeix-hi una mica de suc de llimona o un rajolí de vinagre en saltar-la.

 

Cuina Col llombarda saltada amb panses i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits