Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Saltat de ceps i calamar
Descongela els calamars trossejats en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Escalfa una paella amb una mica d’oli, cuina a foc fort els calamars fins que agafin color i reserva’ls.
Afegeix-hi una mica més d’oli a la paella, deixa que s’escalfi i afegeix-hi la ceba i l’all. Quan la ceba sigui tova, afegeix-hi els ceps directament congelats.
Quan els ceps estiguin descongelats, deixa’ls un minut i afegeix-hi un raig de vi blanc, les dosis de julivert i els calamars.
Deixa-ho a foc fort, remena-ho fins que s’hagi evaporat tot el vi i dóna punt de sal. Serveix-ho en el plat i acompanya-ho amb la salsa allioli.
Que fàcil que és menjar bé