Amanida de bolets confitats

Amanida de bolets confitats

Recepta d’amanida de bolets. Fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
250 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g de pastanaga
  • •   Escarola
  • •   Ruca
  • •   Oli d’oliva
  • •   Pebre negre en gra
  • •   Pebre negre molt
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

En un cassola posa una mica d'oli d'oliva i sofregeix l'all directament congelat. Immediatament, i sense que l'all agafi color, posa-hi la ceba congelada i afegeix els grans de pebre negre.

 

A mitja cocció, posa-hi la pastanaga tallada a tires fines juntament amb els bolets directament congelats. Cobreix-ho amb oli d'oliva i abaixa el foc. Deixa-ho coure fins que la pastanaga estigui cuita.

 

Escorre-ho tot, posa-hi sal i pebre i deixa que es refredi. Reserva-ho.

 

Presenta el plat amb els bolets confitats acompanyats amb l'escarola i la ruca. (L'oli que ens queda en escórrer els bolets pot aprofitar-se per a altres elaboracions).

 

Cuina Amanida de bolets confitats amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits