Torrades de revoltim de bolets i gambes

Torrades de revoltim de bolets i gambes

Torrades de gambes i bolets per un sopar perfecte.

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
330 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 pebrots del piquillo escalivats
  • •   2 ous
  • •   8 llesques de pa de motlle
  • •   1 culleradeta de bitxo mòlt
  • •   4 cullerades d’oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Talla 2 discos de pa de cada llesca de 4 o 5 cm de diàmetre amb l'ajuda d'un vas petit o un tallapasta. Pinta'ls amb oli, col·loca'ls en una safata de forn i torra'ls al forn, preescalfat a 200ºC, durant 6-7 minuts. Retira-ho i deixa-ho refredar.

 

Introdueix la dosi d'all, les de julivert i el revoltim directament congelats en una paella gran amb oli calent. Salta-ho durant 8 o 9 minuts a foc mitjà, i elimina part de l'aigua de vegetació dels xampinyons a mitja cocció. Agrega-hi els ous, salpebra-ho i remena-ho un parell de minuts perquè s'hi incorporin.

 

Serveix una mica de revoltim sobre cada torradas i decora-ho amb una tira de pebrot del piquillo i un polsim de bitxo mòlt.

 

 

Cuina Torrades de revoltim de bolets i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits