Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Torrades de revoltim de bolets i gambes
Talla 2 discos de pa de cada llesca de 4 o 5 cm de diàmetre amb l'ajuda d'un vas petit o un tallapasta. Pinta'ls amb oli, col·loca'ls en una safata de forn i torra'ls al forn, preescalfat a 200ºC, durant 6-7 minuts. Retira-ho i deixa-ho refredar.
Introdueix la dosi d'all, les de julivert i el revoltim directament congelats en una paella gran amb oli calent. Salta-ho durant 8 o 9 minuts a foc mitjà, i elimina part de l'aigua de vegetació dels xampinyons a mitja cocció. Agrega-hi els ous, salpebra-ho i remena-ho un parell de minuts perquè s'hi incorporin.
Serveix una mica de revoltim sobre cada torradas i decora-ho amb una tira de pebrot del piquillo i un polsim de bitxo mòlt.
Que fàcil que és menjar bé