Pebrots del piquillo amb fons de marisc

Pebrots del piquillo amb fons de marisc

Pebrots del piquillo farcits de bacallà. Un entrant exquisit!

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
335 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 ml de conyac
  • •   1 branqueta de fonoll
  • •   20 g de mantega
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els pebrots a temperatura ambient o submergeix-los amb aigua freda dins del mateix envàs al buit.

 

Descongela també la crema de marisc al microones durant quatre minuts.

 

Aboca el conyac dins d'un cassó mitjà i deixa que redueixi fins a la meitat: trigaràs uns 10 minuts. Quan estigui reduït, aboca-hi la crema de marisc i deixa que s'acabin de descongelar. Quan arrenqui el bull, afegeix-hi la mantega i remena-ho bé. Si no queda prou lligada, desfés una mica de maizena amb una mica d'aigua i lliga la salsa.

 

 

Escalfa els piquillos al forn o al microones i serveix-los amb la salsa. Decora-ho amb fonoll.

 

Cuina Pebrots del piquillo amb fons de marisc amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits