Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Troncs de carbassó amb surimi i gambetes
Deixa descongelar les gambes i el surimi en una safata amb reixeta a la nevera.
Despunta els carbassons, talla’ls en 4 troncs, buida’ls per un extrem amb una cullereta de fer boles i escalda’ls en aigua bullent 3 minuts. Escorre’ls i refresca’ls amb aigua freda.
Escalfa l’oli en una paella, tira-hi la ceba directament congelada i sofregeix-la 10 minuts remenant. Afegeix-hi les gambes i cuina-ho tot junt 2 minuts més. Fora del foc afegeix-hi el surimi trossejat, sal i pebre, i reserva-ho.
Escalfa la llet en un cassó. Desfés la mantega en un altre cassó, afegeix-hi la farina i torra-la lleugerament remenant. Afegeix-hi la llet calenta i el brou de peix directament congelat i remena-ho amb unes varetes fins que es torni espès. Condimenta-ho amb sal, pebre i pebre vermell dolç al gust i retira-ho del foc.
Farceix els carbassons amb les gambes i el surimi, tira per sobre la salsa preparada, empolvora-ho amb el formatge i gratina-ho sota el grill del forn fins que es dauri. Serveix-ho amb una mica de salsa de tomàquet i un polsim de pebre vermell dolç.
Que fàcil que és menjar bé