Amanida de llagostins i surimi amb vinagreta de cítrics

Amanida de llagostins i surimi amb vinagreta de cítrics

Amanida de marisc amb taronja, aranja i mel.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
230 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g d'enciams variats
  • •   1 aranja rosa
  • •   1 aranja groga
  • •   1 taronja
  • •   1 culleradeta de mostassa de Dijon
  • •   1 cullerada gran de mel
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llagostins i les varetes de surimi en una plata amb reixeta a la nevera.

 

Pela els llagostins i trosseja les varetes. Pela les aranges i la taronja al viu i retira els grills un a un amb un ganivet afilat reservant el suc que desprenen. Neteja l'enciam i escorre'l bé.

 

Per preparar la vinagreta, introdueix la mostassa en un bol, i agrega el suc dels cítrics, l'oli, la mel, la sal i el pebre. Bat amb una forquilla fins a obtenir una textura homogènia.

Presenta l'enciam en plats de servir o en una plata, agrega per sobre els grills de cítrics, els mariscs i amaneix amb la vinagreta.

 

Cuina Amanida de llagostins i surimi amb vinagreta de cítrics amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits