Espaguetis amb musclos i gambes

Espaguetis amb musclos i gambes

Espaguetis amb musclos i gambes

Espaguetis de musclos, tomàquet i formatge parmesà en vídeo recepta.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
480 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 pot de tomàquet fregit
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Barreja 4 pebres
  • •   Sal i sucre
  • •   300 g d’espaguetis
  • •   50 ml de vi blanc
  • •   Formatge parmesà
  • •   1 fulla de llorer
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa una paella amb oli i afegeix-hi la ceba directament congelada, ofega-la i, quan estigui tendra, afegeix-hi la dosi d’all, el vi blanc i deixa que s’evapori l’alcohol.

 

Afegeix-hi el tomàquet, tapa la salsa i afegeix-hi les gambes directament congelades. Passats 3 minuts afegeix-hi els musclos directament congelats i la dosi de julivert, salpebra-ho.

 

Cou els espaguetis en 3 litres d’aigua bullent amb 30 grams de sal i una fulla de llorer, fins que quedin “al dente”.

 

Serveix els espaguetis amb la salsa de musclos acompanyats amb una mica de formatge parmesà ratllat.

 

Nota: Si els vols picants, pots afegir-hi una mica de bitxo quan ofeguis la ceba.

 

Cuina Espaguetis amb musclos i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits