Sopa de musclos

Sopa de musclos

Sopa de musclos, una recepta per a llepar-se els dits!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
320 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de tomàquet pelat a daus
  • •   20 g de farina  (1 cullerada gran)
  • •   100 ml de vi blanc sec
  • •   1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • •   1 fulla de llorer
  • •   Oli d’oliva i sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Ofega amb una mica d'oli, a foc baix i tapat, la ceba, la pastanaga, l'all, directament congelats, i el tomàquet. Un cop sigui cuit, afegeix-hi la farina, remena-ho perquè es barregi amb les hortalisses, afegeix-hi el vi blanc i deixa-ho reduir.

 

Tot seguit, posa-hi una mica de pebre vermell dolç, sal, la fulla de llorer, la meitat dels musclos directament congelats i 1 litre d'aigua.

 

Deixa-ho bullir 10 minuts. Un cop cuit, treu la fulla de llorer i tritura-ho tot amb la batedora elèctrica. Torna-ho a posar a bullir, rectifica de sal, afegeix-hi la resta de musclos directament congelats i deixa-ho coure 5 minuts.

 

Serveix la sopa ben calenta amb els musclos i, si vols, la pots acompanyar amb unes llesquetes de pa torrat sucades amb all.

 

Cuina Sopa de musclos amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits