Ajoblanco amb musclos

Ajoblanco amb musclos

Recepta de musclos amb ajoblanco. Tasta aquesta sopa freda!

Dificultat Mitja
25 min
Primer plat
530 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g d’ametlla crua sense pell
  • •   100 ml d’oli d’oliva
  • •   750 ml d’aigua
  • •   25 ml de vinagre de Xerès
  • •   150 ml de llet
  • •   75 g de molla de pa
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els musclos a la nevera la nit abans, damunt d'un recipient amb reixeta.

 

Agafa el got de la trituradora elèctrica i posa-hi l'all, les ametlles, el pa, la llet, la sal, el vinagre i la meitat dels musclos, i tritura-ho tot. Afegeix l'oli a poc a poc, com si volguessis lligar una salsa.

 

Afegeix també l'aigua en quantitats petites, d'aquesta manera pots triar si vols que l'ajoblanco quedi més o menys líquid.

 

Guarda-ho a la nevera fins al moment d'utilitzar-ho i guarneix el plat amb la resta dels musclos que havies reservat.

 

Cuina Ajoblanco amb musclos amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits