Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cargols amb romesco
Bull els cargols, directament congelats, durant 2 minuts i escorre'ls. Deixa els pebrots de romesco en remull.
Posa una mica d'oli en una cassola, sofregeix-hi la ceba directament congelada i, quan sigui dauradeta, afegeix-hi el tomàquet. Deixa-ho concentrar bé, rega-ho amb 2 cullerots d'aigua i afegeix-hi els cargols i el manat d'herbes. Deixa coure el conjunt durant uns 15 minuts.
Prepara la picada amb les ametlles, les avellanes, la polpa dels pebrots, els alls i el pa fregit, desfés-la amb una mica d'aigua i afegeix-la a la cassola dels cargols.
Deixa-ho coure durant uns 20 minuts o fins que els cargols estiguin al seu punt. Rectifica de sal i pebre. Per facilitar la feina, pots fer servir la nostra salsa romesco i desfer-la igualment amb una mica d'aigua.
Que fàcil que és menjar bé